BrightSign kommunikationshandske – Nyhet!

11 500 kr ex. moms

BrightSign är en teckenspråkshandske där hörselskadade och personer med teckenspråk kan kommunicera med talande.

Varför BrightSign?

Den nuvarande tekniken för att personer med hörsel- eller talsvårigheter ska kunna kommunicera är helt enkelt inte tillräckligt bra och passar inte deras behov. Det är därför vi har lagt så mycket tid och ansträngning på att göra BrightSign så anpassningsbar och flexibel som möjligt.

 

Teckna Teckna

Det finns över 100 vanliga teckenspråk i världen, och tusentals fler personliga varianter. Vi stödjer alla teckenspråk – även ditt eget!

Tala Tala

Med över 180 röstval, samt alternativ för olika hastigheter och tonhöjd kan du få BrightSign att låta precis som du vill; vare sig man, kvinna, ung eller gammal.

Översätt Översätt

Varför hålla sig till att bara tala på ett språk? BrightSign har översättning i realtid och talar över 30 språk, så du kan prata med vem som helst var som helst.

Svara Svara

Det räcker inte att bara med att översätta tecken till tal – vår röstigenkänningsteknik låter dig läsa eller se andra sidan av konversationen också, på vilket språk du väljer.

Artikelnr: 9801010 Kategori:

Beskrivning

Din alldeles egna BrightSign-handske (med USB-laddningskit och strömadapter), har alla följande funktioner:

  • Träna alla tecken
  • 15+ språk som stöds
  • Olika röster och talsynteser
  • Companion MobilApp
  • E-post och telefonsupport
  • TOKK™ bärbar högtalare

Översätt från vilket tecken som helst…

Ett av de största problemen med befintliga lösningar för personer med hörsel- och talsvårigheter är det faktum att de alla utgår ifrån att alla är likadana. De har fel. Med över 300 olika formella teckenspråk som används i världen, och tusentals fler individuella varianter och teckensystem, är det helt enkelt inte tillräckligt bra för att stödja ett eller två språk och kalla det gjort. BrightSigns teckenspråkshandske låter dig lära den ALLA teckenspråksbibliotek (som ASL, BSL eller Makaton) som du kan tänka dig, även ett som du har skapat själv.

…till vilket språk som helst. Globen

Varför ska en tecknare vara begränsad till ett traditionellt talat språk för sin kommunikation? Du har rätt – det borde de inte. BrightSign låter användare använda mer än 40 olika språk för att översätta sina tecken till, i realtid medan de tecknar, även om de inte kan språket själva. Med både talad och textutmatning tillåter vår teckenspråkshandske även språk med olika alfabet, som arabiska eller mandarin.

Video

Så här kan handsken användas (filmen har engelsk text)

Ladda ned

Produktblad på svenska.

Titel

Till toppen