iRead skannerprogram

6 640 kr ex. moms

Skannerprogram anpassat för synskadade

Du kan nå ditt mål med en minimal ansträngning. Det är bara ett knapptryck mellan programstart och läsning av den första sidan med tryckt text.

Artikelnr: 8004021 Kategori:

Beskrivning

Läsning

Om du vill ha mer än att bläddra igenom en text efter tecken, ord eller mening. Författare ger sina dokument en struktur för att göra det lättare för läsaren att förstå sammanhanget. Medan du känner igen en text söker iRead redan efter rubriker i texten. Det gör att iRead omedelbart kan skapa en innehållsförteckning. Genom att välja en rubrik från den skapade innehållsförteckningen kan du enkelt hoppa till den valda positionen i texten.

Enkel åtkomst i iRead

Tack vare sökfunktionen i iRead kan du hoppa till ett specifikt ord i den igenkända texten. Överallt i texten kan du ställa in ett bokmärke för enkel återkoppling.
iRead kan importera bilder i olika format. Text i en bild upptäcks och läggs till i dokumentet. Perspektivförvrängningar och feljusteringar korrigeras automatiskt av iRead.

Lätt att använda

Du behöver bara lägga texten du vill ha uppläst i skannern och trycka på en knapp. iRead är utvecklad och optimerad för användning i kombination med skärmläsarprogram. En demoversion av iRead kan laddas ned. Programmet har samma funktioner som ett skarpt program och kan användas under en demotid.

Systemkrav:
PC-System / Notebook
1 GHz Pentium eller liknande
minst 500 MB RAM
minst 250 MB ledigt lagringsutrymme på hårddisken
minst 1024×768 skärmupplösning
ledig USB 2.0-port
Operativsystem:
Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8/7
Microsoft Windows Server 2008, 2003

Ladda ned

Nedladdning
iRead programinstallation 

 

 

Handledning på svenska

 

 

Komplett handledning på svenska

Till toppen