KNFB Reader Enterprise för iOS & Android

1 000 kr ex. moms

Skanner alltid på fickan.

Artikelnr: 6004013 Kategori:

Beskrivning

KNFB Reader är den marknadsledande appen för att scanna text från papper och få den uppläst i telefon eller surfplatta. Du fotograferar texten med mobilens kamera, och du får innehållet uppläst av en lättlyssnad och tydlig talsyntes. Appen är mycket lättanvänd och den guidar användare med synvariation i att fotografera texten perfekt för maximal textigenkänning. Scanningen är blixtsnabb och du kommer få texten uppläst nästan omedelbart efter du fotograferat. Appen är även kompatibel med punktdisplayer där den inscannade texten kan presenteras i punktskrift.

KNFB Reader är ett användbart verktyg både på den mobila arbetsplatsen, i skolan eller för att läsa på förpackningar i köket. Med hjälp av den snabba textigenkänningen och hög precision blir det mer gångbart än tidigare att scanna längre texter från böcker. Texterna kan läsas upp av telefonen eller surfplattan med talsyntes, du kan förstora texten, och du kan även dela det du scannat genom Dropbox eller Google Drive för åtkomst i dator och på andra mobila enheter.

 

Denna licens gäller för en enskild användare som kan använda appen på två olika iOS och Andorid-enheter (iPhone, iPad, Android-telefoner & surfplattor)

Titel

Till toppen