ReadEasy Evolve

21 150 kr ex. moms

ReadEasy Evolve är en lätt bärbar maskin som läser för dig. Det är världens första fristående läsmaskin som kan läsa tidningar (A3-storlek).

Med en enkel knapptryckning läser ReadEasy Evolve tryckt text och inom några sekunder börjar den läsa högt. Läs brev, kontoutdrag, böcker, recept, produktförpackning etc.

Artikelnr: 8002050 Kategori:

Beskrivning

ReadEasy Evolve är en fristående läsapparat. Enastående igenkänning. Lägg det du vill läsa framför apparaten och tryck på en knapp.
De tydliga knapparna gör den enkel att använda för såväl unga som gamla.

Snabb inläsning och uppläsning av dokument
ReadEasy läser upp texten inom några sekunder (2-3 sekunder)

Automatiskt språkbyte
ReadEasy Evolve levereras med svensk och engelsk talsyntes, andra språk kan köpas till och aktiveras i efterhand. Om du har flera språk aktiverade behöver du inte tänka på att byta talsyntes om ett dokument innehåller text med olika språk, detta gör ReadEasy automatiskt!

Tar liten plats på bordet!

Vem använder ReadEasy Evolve?

Det är idealiskt för både svagseende och blinda människor i alla åldrar. Den ger möjlighet att förstora och förbättra läsmaterialet i olika visningssätt samtidigt som du läser det högt (med Feature Pack).

Perfekt för att läsa böcker, tidningar, tidskrifter, post, kontoutdrag, matförpackningar, läkemedel, burkar och mycket mer.

ReadEasy Evolve har utformats för att vara så enkelt som möjligt att ställa in och använda. Den har ett integrerat vikbart bärhandtag vilket gör den enkelt att flytta från rum till rum.

Den har en avtagbar kamera för enkel transport och både kameran och det extra tillbehörspaketet placeras inuti enhetens baksida.

Kameran positionerar enkelt för antingen A4- eller A3-upptagning. Den medföljande positioneringsguiden gör det möjligt för användare att justera både A4 och A3-dokument.

Specifikationer

Upptagningsyta: A3, 6 pt text A4, 5 pt text
Effekt: 110-240 V AC-ingång 19 V 3,42 A-utgång
Förstoringsområde (med Feature Pack & Skärm): 0,5x – 120x
Anslutningar: USB 3.0 x 2, HDMI, DisplayPort, 3,5 mm hörlursuttag
Tid att läsa: 3 sekunder i genomsnitt
Språk: Stödjer över 30
Högtalare: 6 Watt RMS Stereo
Vikt: 2 kg
Hörlursuttag: Standard 3,5 mm
Inkluderade tillbehör: Hörlurar, kontrast / placeringsmatta
Storlek (BxDxH): 220 x 110 x 205 mm

Ladda ned

Broschyr Produktblad på svenska.

Du gillar kanske också…

Titel

Till toppen