Vi söker nu en ny medarbetare till vårat säljteam vid vårt Stockholmskontor. Du kommer att jobba med försäljning av teknik och digitala lösningar med fokus på användare med särskilda behov och funktionsvariation inom kommun, skola och arbetsliv.

Ditt arbete med att ta fram rätt lösning och hjälpmedel för våra kunder skapar möjligheter för dem att lyckas i skolan eller i arbetslivet. Du har kanske en bakgrund som IT-pedagog eller logoped eller annan pedagogisk kompetens. Har du dessutom någon form av säljerfarenhet är det bra.

Vi är ett litet team specialister som alla brinner för att, med tekniska hjälpmedel, göra skillnad för personer med läs- och skrivsvårigheter, nedsatt kognitiv förmåga eller rörelsehinder. Vi kan erbjuda dig en härlig arbetsgemenskap där nöjda kunder är vårt viktigaste mål. Vi är ett team som alltid ställer upp för varandra. Vi ser fram emot att du växer in i rollen och kommer att bli den specialist våra kunder söker, för att hitta smarta lösningar som skapar förutsättningar för individer med särskilda behov att lyckas i arbetslivet.

Vi är nu inne i en intressant utvecklingsfas och du får ansvar för att utveckla vår försäljning i området kring Stockholm, Gävleborgs, Örebro och Östergötlands län.

Som person är du strukturerad, noggrann och lösningsorienterad och du lägger stor vikt vid att göra kunden nöjd. Du får stort eget ansvar med möjlighet att påverka ditt dagliga arbete. Att du är framåt och vill utvecklas är viktigt för oss.

Det är viktigt att du har grundläggande datakunskaper och obehindrat rör dig mellan olika teknikplattformar som Windows, Mac, Google Chrome, iOS och Android. Ett krav är att du har körkort.

Tillträde: Snarast

Lön: Enligt överenskommelse

Är du intresserad av att bli en del av vårt säljteam vill vi att du skickar in din ansökan till oss senast den 31 mars. Du är även välkommen att ringa oss på 08 – 55 11 12 01 eller info@frolundadata.se.

Vi ser fram mot att höra ifrån dig!

Pdf för utskrift