Vi söker nu en ny medarbetare till vårat säljteam vid vårt Stockholmskontor. Du kommer att jobba med försäljning av teknik och digitala lösningar med fokus på användare med särskilda behov och funktionsvariation inom kommun, skola och arbetsliv.

Ditt arbete med att ta fram rätt lösning och hjälpmedel för våra kunder skapar möjligheter för dem att lyckas i skolan eller i arbetslivet. Du har kanske en bakgrund som IT-pedagog eller logoped eller annan pedagogisk kompetens. Har du dessutom någon form av säljerfarenhet är det bra.

Vi är ett litet team specialister som alla brinner för att, med tekniska hjälpmedel, göra skillnad för personer med läs- och skrivsvårigheter, nedsatt kognitiv förmåga eller rörelsehinder. Vi kan erbjuda dig en härlig arbetsgemenskap där nöjda kunder är vårt viktigaste mål. Vi är ett team som alltid ställer upp för varandra. Vi ser fram emot att du växer in i rollen och kommer att bli den specialist våra kunder söker, för att hitta smarta lösningar som skapar förutsättningar för individer med särskilda behov att lyckas i arbetslivet.

Vi är nu inne i en intressant utvecklingsfas och du får ansvar för att utveckla vår försäljning i området kring Stockholm, Gävleborgs, Örebro och Östergötlands län.

Som person är du strukturerad, noggrann och lösningsorienterad och du lägger stor vikt vid att göra kunden nöjd. Du får stort eget ansvar med möjlighet att påverka ditt dagliga arbete. Att du är framåt och vill utvecklas är viktigt för oss.

Det är viktigt att du har grundläggande datakunskaper och obehindrat rör dig mellan olika teknikplattformar som Windows, Mac, Google Chrome, iOS och Android. Ett krav är att du har körkort.

Ansökan:
Vi ser fram emot din ansökan i form av CV och personligt brev, som du skickar till info@frolundadata.se senast 2019-05-01. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kommer komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Kontaktuppgifter:
Vid frågor kontakta säljansvarig Simon Sjöholm som du även kommer att rapportera till simon.sjoholm@frolundadata.se eller på 08–55111201.

Pdf för utskrift