Actilino

24 900 kr ex. moms

Actilino är en kompakt punktdisplay med antecknings-möjlighet som går att koppla till tre Bluetooth enheter och en USB-enhet samtidigt. Talsyntesens tal kan skickas över till Actilino när den är kopplad till tex. en telefon och en surfplatta med Bluetooth. När du växlar mellan enheterna så hör du ljudet från den enhet som för tillfället är aktiv.

Artikelnr: 5003018 Kategori:

Beskrivning

Actilino har 16 konkava punktceller och har ergonomiska skrivknappar för punktinmatning. En joystick sitter i mitten och nås enkelt med tummen medan du skriver på tangentbordet. Den är utrustad med Handytechs ATC-teknik (Active Tactile Control) som känner av vart du sätter fingrarna under läsningen. Displayen kan byta rad själv när du läst raden färdigt. Du kan styra en telefon eller surfplatta från displayens punkttangentbord utan att trycka på pekskärmen, och du kan även styra en PC från displayen.
Anteckningar kan skickas från Actilino till din Smartphone, Surfplatta eller direkt in i Word på datorn utan att några program behvöer installeras.
Displayen har ett inbyggt hörlursuttag och en inbyggd mikrofon. Även om mobilen är längst ner i väskan så kan du ta samtalet i displayen.
I Actilino finns även ett program för att skriva och läsa musiknoter i punktskrift. När du känner på punktnoterna så spelas noten upp i displayens högtalare. Det går lättare än någonsin att lära sig punktnoter när man kan känna och höra tonen samtidigt.
I Actilino ingår även spel för att träna punktskrift, en kalkylator, en alarmklocka och tidtagarur.
Actilino har stöd för Window-Eyes, Jaws, Supernova, NVDA, Talkback och Voiceover för Mac och IOS.

Ladda ner

Broschyr Broschyr om Actilino

Se film om Actilinio (engelska)

 

Titel

Till toppen