Service

Fjärrstyrning

Vill du ha hjälp med felsökning?

Vi hjälper dig live

  1. Ring vårt kontor och beskriv vad du vill ha hjälp med. Tel: 010-405 68 50
  2. Klicka sedan på länken Fjärrstyrningsprogram och kör sedan programmet på din dator.
  3. Meddela det Användar-ID och lösenord som visas på din bildskärm.
  4. Nu kan vi hjälpa live i din dator!

Support

Vad du än undrar över

Vi hjälper gärna till

Om du vill kan du kan fyll i ett kontaktformulär här

Sedan går utmärkt att ringa oss på: 010-405 68 50

Öppettider:  

Måndag – fredag

08:00 – 17:00

Hjälpmedel åt alla.

Vi har kontor i både Göteborg och Stockholm.

Under våra 20 år på marknaden har vi upplevt ett växande behov av specialanpassningar. Att ny teknik hjälper människor komma närmre varandra är det ingen fråga om, men vissa målgrupper riskerar att exkluderas helt ur den nya nätverksförankrade tiden.

Från våra kontor i städernas hjärtan ser vi människor interagera och samverka i ett myller. Vi ser hur idéer sås och växer till mäktiga organisationer där människor får utvecklas och sprida kunskap vidare. Det är lätt att ta detta stora kugghjul för givet. Men om man inte kan haka i – vad gör man då? Rätt hjälpmedel ökar möjligheterna för var och en att kunna utvecklas. I vår ambition att göra den nya tekniken mer tillgänglig åt alla är vi är stolta att kunna erbjuda våra kunder support från Sveriges största städer.

Slide Rätt hjälpmedel förändrar och förenklar livet. Att kunna tillgodogöra sig information är en mänsklig rättighet. Vi vill att alla människor ska kunna använda den nya tekniken för att utvecklas och leva rika liv oavsett behov. Tillsammans med främsta aktörer inom synhjälpmedel, dator-, tablet- och mobilanpassningar tillgängliggör vi tekniken så att fler kan nyttja den - I hemmet, skolan eller på arbetsplatsen. Vi har lösningen som hjälper dig utvecklas efter dina egna behov och mål.