Basic Braille Plus 40 BT

44 200 kr ex. moms

Basic Braille plus är ICAPs mest prisvärda punktdisplay någonsin. En mobil display med bluetooth och punktinmatning med 40 platta punktceller. Konstruerad för att vara mycket stabil och hållbar i aluminium. Passar utmärkt för hårdhänta skolbarn. Vill du spela pingis med din punktdisplay så gör du det på eget ansvar, men vi kan nästan lova att den håller.

Ovanför varje punkcell finns en knapp för att flytta markören till där du läser, och på sidan av punktraden finns funktionstangenter som är utformade för att inte “råka komma åt av misstag”.

Mycket tysta och bekväma tangenter att skriva punktskrift med. Kopplas med USB eller Bluetooth till dator, mobil eller surfplatta och är kompatibel med alla vanliga plattformar.

Artikelnr: 500140170 Kategori:

Beskrivning

Den kompakta och billiga punktdisplayen med punkttangentbord

Den mobila punktdisplayen Basic Braille Plus är utrustad med 40 platta piezo keramiska punktceller – perfekt för mobil eller hemma. Tack vare det ergonomiskt inbyggda 8 punkttangentbordet kan du snabbt och enkelt skriva in texter eller surfa på internet. Passar till vardagligt bruk, med det lätta och smala aluminiumhuset är den kompakt och samtidigt robust. Sidopanelerna är gjorda av högkvalitativ plast. Parallellt med USB-anslutningen kan en extra enhet anslutas till Basic Braille Plus via Bluetooth.

Funktionsöversikt:

  • 40 punktceller med integrerade markörknappar
  • robust 8 punkttangenter plus mellanslag
  • platt och kompakt design med robust aluminiumhus
  • HID-teknik: redo att användas utan att drivrutiner installeras
  • USB och trådlös Bluetooth-anslutning
  • mer än 12 timmar batteritid

Flexibel användning

Basic Braille Plus är utrustad med 40 platta piezo keramiska Braille celler. Tack vare den mycket plana designen kan Basic Braille Plus placeras framför ett tangentbord eller en anteckningsbok.

Integrerad punktskrift

Med det ergonomiskt anpassade punkttangentbordet och 3 funktionsknappar, på var sida till vänster och höger, erbjuder Basic Braille Plus bara extra komfort. Det ergonomiskt uppbyggda 8-tangentbordet med Punkttangentbord plus mellanslag gör att du snabbt kan skriva in text i punktskrift medan du är ansluten via USB eller Bluetooth. Denna inmatning kan också användas för att styra din dator.

Universell åtkomst

Basic Braille Plus fungerar med alla större skärmsläsare, t.ex. JAWS, SuperNova, NVDA eller VoiceOver från iPhone och Mac. Eftersom Basic Braille Plus använder HID-teknik (Human Interface Device), är den redo att användas utan att behöva installera någon programvara. Tack vare HID kommer datorn att känna igen Basic Braille Plus när du har anslutit den till datorn.

Flexibel anslutning

iPhone, smartphone, anteckningsblock eller surfplatta ansluts till Basic Braille Plus trådlöst med Bluetooth eller USB. Det integrerade uppladdningsbara batteriet möjliggör en autonom användning i mer än 12 timmar på en laddning. Kopplad till en dator behöver inte Basic Braille Plus en separat strömförsörjning och laddas samtidigt.

Ytterligare information

Dimensioner37.7 × 91.5 × 19.5 cm

Ladda ned

Produktblad på svenska.

 

 

Snabbguide på svenska

 

 

Komplett handledning på svenska

Titel

Till toppen