Beskrivning

BTec 100 är en liten och lätt punktskrivare som klarar många pappersstorlekar.

Den är hopvikbar och därför mycket enkel att transportera. Skrivaren har mycket hög punktkvalitet och kan skriva på allt från tunna utskriftspapper till tjocka plastpapper.
Skrivaren känner automatiskt av storlek och tjocklek på det inmatade pappret.

På skrivaren finns ett löstagbart pappersfack där du kan lägga lösa papper för utskrift. Enkel insättning av papper med två styrskenor som du ställer in efter papprets storlek.
Skrivaren går mycket tyst och du kan prata i normal samtalsvolym medan skrivaren skriver ut, eller skriva ut sent på kvällen utan att vara orolig för grannarna. Ingen huv behövs för att dämpa volymen.

Utöver att den fungerar som ”vanlig” punkskrivare för datorer kan Btec 100 användas för direkt utskrift från HandyTechs punktdisplayer!
Om du t.ex. har en text i Braillino kan du välja att koppla till skrivaren direkt till anteckningshjälpmedlet och sedan skriva ut texten i punkt utan att du behöver koppla till en dator.

Vill du redigera utskriften och ändra utformningen av texten innan du skriver ut från datorn installeras konverteringsprogrammet Duxbury braille i din dator. Då har du full koll på dina utskrifter!
Duxbury Braille Translator kan beställas separat eller i paket med BTec 100.

 

För att kunna skriva ut krävs ett konverteringsprogram till punktskrift. Vi rekommenderar Duxbury Braille Translater.
Läs mer på Duxbury Braille Translater produktsida