Coil Batterihandtag Raylite Duo LED

325 kr ex. moms

Denna artikel är ENDAST ett handtag. Det används med Raylite Duo förstoringshuvuden. Kompletta kombinationsset (handtag och förstoringshuvud) finns separat i styrkor från 2,8x (7,3 dioptri) till 14,7x (54,9 dioptri).

Artikelnr: 803926030 Kategori:

Beskrivning

Handtag med 2 olika ljusstyrkor

BatteridriveT LED-handtag.

6500 kelvin, men ljusstyrkan kan ändras genom att trycka på på / av -knappen – den blir då svagare.

Om COIL Raylite Duo förstoringsglas:

Denna exklusiva serie COIL UK Raylite Duo Stand-förstoringsglas är specialtillverkad i Storbritannien enligt högsta precisionskrav med hjälp av de finaste kvalitetsmaterialen.

Raylite Duo Stand -förstoringsglas vilar ovanpå materialet som ses, vilket gör dem lämpliga för längre läsuppgifter. De har en Easy Press -omkopplare som gör det möjligt för användaren att enkelt slå på och av dem utan ansträngning av händer och fingrar eller smärta. Det finns två ljusinställningar: Hög ljusstyrka ger mer belysning för rum med dålig belysning och för större linsstorlekar, medan låg ljusstyrka är avsedd för ljusa rum och mindre linsstorlekar.

Automatisk avstängning efter cirka 35 minuter sparar batterilivslängd om lampan av misstag slås på. Lysdioderna ger ljusa, energieffektiva, miljövänliga och längre batteritid. Den speciella diffusorlinsen sprider LED -ljuset jämnt för bästa möjliga bild över hela objektivet. Det lättåtkomliga batterifacket gör batteribyten snabba och enkla, även för dem med fingerfärdighetsutmaningar. Använder två C -batterier (ingår ej). Tillverkad i England.

Titel

Till toppen