Feelif Gamer

5 730 kr ex. moms

Den bästa smartphone för blinda och synskadade personer.

Artikelnr: 8581000 Kategori:

Beskrivning

Mer än bara en smartphone

Från spel till avkänning av foton är Feelif Gamer den bästa mobiltelefonen för blinda och synskadade användare för att fullt ut upptäcka den digitala världen. Android smartphone som stöder alla viktiga hjälpmedelsfunktioner för bättre kommunikation.

Enkel telefon

Feelif Gamer har en telefonapplikation för blinda och synskadade användare, med förstorade knappar och hög kontrast för att förenkla samtalshantering. Denna funktion är mycket praktiskt för både unga och vuxna mobilanvändare.

Känn dina bilder

Ta ett foto med Feelif Kamera appen och appen bildgalleriet kommer öppnas och ge den en ljudbeskrivning av vad som finns på bilden medan vibrationer och rutmönstret kommer att hjälpa dig att identifiera detaljerna i fotoinnehållet. Vår Feelif Browser har samma funktion och möjliggör att online foto öppnas i galleriet och ger dig fler möjligheter för att utforska grafik och bilder på webben.

Upplev roliga spel för blinda

Spela unikt designade spel för blinda användare som Sänka skepp, Schack och Memory. Du kan även utmana dina seende vänner att spela med dig! De har flera variationer av ljud och ger dig en verkligt multisensorisk upplevelse.

Fördelar med Feelif Gamer

Feelif Gamer är en smartphone för blinda användare samt en smartphone för synskadade. Med hjälp av ett rutnät på skärmen kommer du veta exakt var du är. Med det speciella Feelif telefonprogrammet, är det extremt lätt och perfekt för blinda och synskadade att ringa och skicka meddelanden. Rädslan för blinda och synskadade användare från smarta enheter som är vana vid telefon med knappar är bortblåst med Feelif Gamer, eftersom Feelif telefonprogrammet simulerar stora sifferknapparna, en enkel meny som låter dig se samtal och ställa in favoritkontakter och programmet berättar också det nummer du ringer innan samtalet. Du kan också enkelt skriva och skicka ett meddelande med Feelif Phone. Feelif Gamer är en stor mobiltelefon för synskadade.

 

 

Teknisk information

Taktilt upplösning: Rutnät med 20×10 fält

Inkluderade Appar (12)
Feelif Games
Sänka skepp, schack, Fyra i rad, Bondespel, Memory, ormar och stegar, Luffarschack.
Feelif Applikationer
Kamera, Bildgalleri, Feelbook, Webbläsare, Telefon.

Inkluderat innehåll (begränsat)
FeelBooks (begränsad åtkomst)
Hitta däggdjuret, räkna till 10.
Nytt innehåll (begränsad åtkomst)
Begränsad tillgång till nytt innehåll (spel och taktila böcker) på Feelif Platform.

Teknisk specifikation

Enhet som drivs av Samsung
Smartphone SM-J730F / DS med 5,2 ”skärm
Ändamål
– Spel
– Smartphone för blinda
Skärmupplösning: 720 x 1280
RAM: 2 GB

Se filmer (5 st) om Feelif Gamer

1.Introduktion till Feelif Gamer

2.Hur du använder Feelif

3.Feelif Launcher

4.Applikationer

5.Feelif Kamera

Titel

Till toppen