Kikarglasögon Beecher Mirage Bino 3,4×20 för avståndsvisning

6 200 kr ex. moms

En högkvalitativ huvudmonterad, lätt kikarglasögon som ger utmärkt förstoring och dubbelt synfält för konventionella teleskopsystem.

  • Beecher Binocular förstorar synfältet med utmärkt ljusstyrka, denna modell har kikare för båda ögon
  • Utökat ögonstycke och fältfritt visningsfält maximerar synfältet utan att ge avkall på komfortnivån
  • Hållbar kompakt design; mjukt fodral ingår
  • Synsvaglösning för visning av evenemang, sport, gudstjänster, semesteraktiviteter, museer, konserter, datorer / TV, fågelskådning mm.
Artikelnr: 80634200 Kategori:

Beskrivning

Beecher Mirage gör det möjligt för personer med nedsatt syn att se objekt på normalt avstånd medan de använder höga förstoringsnivåer. De är idealiska för att titta på TV, teater och sportevenemang. Den lätt avtagbara glasramen erbjuder möjlighet att använda Beecher som ett konventionellt teleskop. Alla funktioner är enkelt monterade och justerbara för maximal visning.

Beecher Mirage Binoculars är huvudmonterade, lätta kikare som använd som glasögon är med hög förstoringseffekt som gör dem idealiska för användare med svag syn. Dessa avancerade kikarsystem från Beecher erbjuder utmärkt förstoring och dubbelt visningsfältet för konventionella kikare. Dessutom anpassas det fria fönstret och ramen automatiskt, vilket gör Beecher Mirage Kikare lämplig för alla synskadade användare.

Beecher Mirage-kikare för avståndsvisning är den perfekta synsvagelösningen för fågelskådning samt för att titta på evenemang, gudstjänster, semesteraktiviteter, sportevenemang, museer, teaterföreställningar, konserter, hobbyer / hantverk, datorer / TV-apparater och mycket mer.

Teleskopiska glasögon gör att användaren kan sitta på ett normalt avstånd från betraktningsobjektet. Alla extremt lätta, alla Beecher Mirage-kikare kommer nu med ett utökat ögonstycke, såväl som ett kantfritt synfält, vilket ytterligare maximerar synfältet utan att ge avkall på komfortnivån. Med dess fokus på prestanda och användbarhet inkluderar funktioner också en ram som automatiskt anpassar Beecher Mirage till alla ögon.

Andra förstoringsalternativ (se ytterligare Beecher Mirage Binocular-modeller) och närbildslinsutrustning (säljs separat) ger ytterligare flexibilitet. Fodral ingår.

Mirage Binocular Tekniska specifikationer:

  • Linsstorlek: 30 mm
  • Vidvinkel: 10
  • Visning avstånd / fokalområde: 1,8 m till oändlighet
  • Vikt: 85 gram.

Titel

Till toppen