Minitangentbord till iPad med stora tecken (vit mot svart)

1 100 kr ex. moms

Detta är marknadens första anpassade minitangentbord till iPad med förstorade tangenter som är särskilt framtaget för att möjliggöra för användare med synnedsättningar och/eller svårigheter med finmotoriken att kunna skriva på iPads och iPhones.

Levereras med svenska tecken
Finns i kombinationerna gult mot svart /vit mot svart / svart mot vit

Beskrivning

Marknadens första riktigt anpassade minitangentbord till iPad för svagsynta och seniora användare!

Stora, tydliga tecken som inte slits ut med tiden!

Svagsynta och seniora iPad-användare behöver inte längre brottas med tangentbord som har för små tangenter och otydliga tecken. Detta tangentbord är enkelt att bära med sig och en bra lösning för alla som vill kunna skriva smärtfritt på en iPad eller iPhone.

Tangenternas tecken har förstärkt kontrast och är etsade på ett sätt som minimerar slitage över tid. Till skillnad från många konventionella tangentbord ”suddas” tecknen alltså inte ut på samma sätt.

Lätt att ta med sig och väger som en chipspåse!

Tangentbordet är kompakt och läckert utformat, för att harmonisera med en iPad. Dessutom väger det endast 315 gram, vilket går att jämföra med en chipspåse. Anslutningen via Bluetooth gör att man ansluter tangentbordet helt trådlöst och slipper alla kablar.

Funktionstangenter anpassade för iOS

Funktionstangenterna är inställda så att de matchar de senaste funktionerna i Apples iOS. Detta göra att man snabbt och enkelt kan komma åt t.ex. ljudkontrollen, home-knappen, ändra ljusstyrkan på skärmen m.m.

Titel

Till toppen