Roger Table Mic x2

39 990 kr ex. moms

Roger Table Mic är trådlösa mikrofoner som är utformade för att överföra klart ljud till din hörapparat eller hörlurar vid små eller stora möten.

Artikelnr: 2524063

Beskrivning

Roger Table Mic är trådlösa mikrofoner speciellt utformade för att hjälpa personer med nedsatt hörsel och koncentration att lyssna, kommunicera och delta fullt ut på möten.

Mikrofonen kan vara en del i en lösning för bättre koncentration och förståelse i bullriga miljöer med många talare och ljud som kommer från olika håll, eller i gruppsamtal t. ex. arbetsmöten.

Ett möte kan vara krävande för personer med hörselnedsättning och koncentrationssvårigheter. Genom att placera en Roger Table Mic på ett mötesbord överförs tal tydligt och direkt till dina hörapparater eller hörlurar, så att du kan delta fullt ut.

 

Speciellt utformad för möten

Roger Table Mic är diskret utformade och smälter in med annat som ligger på bordet. Ljudbehandlingen hos Roger Table Mic är finjusterad för möten.

 

Optimal för små och stora möten

En Roger Table Mic är perfekt för mindre möten. För större möten är det möjligt att ansluta flera Roger Table Mic, så att varje deltagare hörs tydligt.

 

Heldagsanvändning med över 20 timmars drifttid

Med mer än 20 timmars batteritid behöver du aldrig oroa dig över driftstiden.

 

Enkel att ansluta och använda

Roger Table Mic är mycket enkel att använda. Mottagaren ansluts till mikrofonen med ett enkelt knapptryck. Det är även möjligt att sköta mikrofonen med en fjärrkontroll.

Titel

Till toppen