SuperNova/Dolphin uppgradering till USB

4 300 kr ex. moms

Uppgradera SuperNova/Dolphin-produkt till USB-version. Programmet körs direkt från ett USB-minne.

Artikelnr: 3001742 Kategori:

Beskrivning

Uppgradera till USB-version av SuperNova Förstoring, SuperNova Förstoring & talstöd, SuperNova Förstoring & skärmläsning eller Dolphin ScreenReader. Programmet är precis detsamma som grundversionen – skillnaden är att denna variant körs direkt från ett särskilt USB-minne.
Observera att grundversionen först måste vara uppgraderad till senaste version

Ingen installation krävs på datorn man vill använda, det är bara att ansluta USB-minnet och köra SuperNova/ScreenReader. Detta fungerar även på datorer där man inte har rättighet att installera, exempelvis publika datorer på bibliotek, skolor, hotell, arbetsplatser etc.

När SuperNova/ScreenReader startas så får du frågan om du vill köra i ”Gästläge” eller om du vill installera komponenter och köra i ”fullt läge”. Saknar du rättighet att installera eller om du är osäker så väljer du ”Gästläge”.

Begränsningar med ”Gästläge”

Förstoring, tal & punkt stöds ej i Windows-säkerhetsdialogrutor.
Inget stöd för pekskärmar.
Muspekaren kan ej ändras i SuperNova
Förstoring, tal & punkt stöds ej i Windows inloggningsfönster.
Funktionen ”Skanna och läs” stöds ej.

USB-version inkluderar en vanlig nedladdningsbar version som gör det möjligt att installera på de datorer du arbetar vid dagligen, medan du kör USB-versionen på datorer du besöker mer sällan. Om du sedan tidigare har en fysiskt licens installerad så finns möjlighet att komplettera med en USB-version. Kontakta oss för mer information.

Till toppen