ICAP hjälper personer med funktionsvariation
till ett fungerande arbetsliv och vardag.

Bild på Leo Messi och OrCam

Messi för OrCam! Världsstjärnan Leo Messi är OrCams nya världsambassadör och vi på ICAP AB kan stolt presentera OrCam i vårt sortiment. Se Messi tala mer om OrCam i videon och kontakta oss om du vill veta mer!

Video med Messi ”Bli ditt bästa jag.”

Rörelsehinder Läs&Skriv, Kognition

Rörelsehinder, Läs & Skriv, Kognition

specifika inlärningssvårigheter, minne, struktur och planering, tidsuppfattning, läs-, skriv- och räknesvårigheter

Hanteras av dotterbolaget Frölunda Data AB.

Nyhet! eSight 4

Ett tekniskt genombrott för hjälpmedel
mot nedsatt syn som gör det möjligt för
många synskadade att använda synrester
till att faktiskt se mer.

eSight4

Boka tid för test

Läshjälpmedel

OrCam MyEye 2.0

Med OrCam MyEye kan du
läsa hela sidor med text med en knapptryckning
på ett sätt som omdefinierar digital läsning.

För personer med synskada.

Till produkten

Webbshoppen

Våra populäraste produkter

Vi guidar dig till arbetshjälpmedel, anpassning och utbildning

Vi hjälper till att prova ut, matcha och ta fram hjälpmedel och tekniska lösningar för varje individ med funktionsnedsättning. Vi utnyttjar den senaste innovativa tekniken som finns på marknaden och har unika avtal med de största hjälpmedelsleverantörerna i branschen.

Boka tid för anpassning

Nyheter!

809, 2020

Vår nya hemsida är uppe!

Vi hoppas att ni gillar den och att sidan ska ge dig inspiration att hitta nya lösningar! Skicka gärna kommentarer till info@icap.nu

1709, 2019

Hjälp med finansiering!

Vi vet hur tufft det kan vara att hålla budgeten varje år! Nu har vi äntligen möjlighet att erbjuda finansieringslösningar på våra produkter. Vi hjälper er med en avbetalningsplan på 12, 24 eller 36 månader, [...]

Webinar och mässor

Vi har en lösning just för dig

Vi hjälper dig som arbetsgivare att hitta rätt tekniska hjälpmedel som ger din anställd bättre möjlighet och ork att utföra sitt jobb och dig som arbetsgivare ökad trygghet. Vi hjälper dig att ansöka till Försäkringskassan eller kontakt med Arbetsförmedlingen.

Har du läkarintyg på nedsatt syn som påverkar dig i arbetslivet? Som blind eller synskadad har du rätt till arbetshjälpmedel. Vi hjälper dig att hitta rätt tekniska hjälpmedel och ansöka till Försäkringskassan eller kontakt med Arbetsförmedlingen.

Behöver du hjälpmedel i hemmet, kontakta din närmaste vårdpersonal för att få en remiss till syncentralen. Vill du få information eller veta mer om vilka hjälpmedel som finns är du självklart även välkommen att kontakta oss på ICAP.

Vi hjälper till att prova ut och ta fram en unik lösning på den aktuella arbetsplatsen. Vi levererar och utbildar den sökande och på det sättet kan vi ta ansvar för en helhetslösning.

Vi vet att varje individ är unik med individuella möjligheter. Våra lösningar är därför unikt utformade för varje individs specifika behov på den specifika arbetsplatsen.

Vi utnyttjar den senaste innovativa tekniken som finns på marknaden men har också unika avtal med de största hjälpmedelsleverantörerna i branschen.

Vi levererar tekniska hjälpmedel till flera Landsting på upphandlade avtal eller utanför sortiment. Vi önskar ge dig som köpare på Landstinget bästa möjliga service. Vi kan därför erbjuda tjänster så som kompletterande och fördjupande utbildning på ny teknik för anställda och patient. Utbildning på plats, Individuella utbildningar för för patient, webinarium, för personalutbildning på distans, installation samt övriga teknik och utbildningstjänster.