Beskrivning

Bookshelf med SaySo, är ett unikt datorprogram som erbjuder att hålla ordning på dokument, ladda ned talböcker, läsa dokument t.ex. som DAISY-, text-, HTML-, och ePub-format.

Med hjälp av medföljande talsyntesröster läser SaySo upp texten efterhand du skriver, markeringsföljning, läsning på internet m.m. Läsaren i Bookshelf erbjuder populära och användbara funktioner som t.ex. navigering via rubriker och sidnummer, sök, talhastighet, bokmärken och zoom-funktion.

Flytta dina böcker till valfri mediaspelare

Bookshelf erbjuder en smidig funktion för att flytta med sig böcker och andra dokument till en bärbar uppspelningsenhet, t.ex. en DAISY-hårdvaruspelare, MP3-spelare eller mobiltelefon.

Du kan också enkelt exportera innehåll till extern programvara för att läsa dokument i t.ex. MS Word eller Adobe Reader.

RSS-flöden, poddsändningar och Internetradio
Det är även möjligt att prenumerera på och läsa dina RSS-flöden eller lyssna på poddsändningar och Internetradio direkt i Bookshelf.

Läs- och skriv med hjälp av SaySo
SaySo är ett läs- och skrivprogram med talsyntes för personer med läs- och skrivsvårigheter/dyslexi. SaySo erbjuder enkla, användbara funktioner och en smidig koppling till Bookshelf.

Med hjälp av medföljande talsyntesröster i olika språk läser SaySo upp texten när du skriver in den.

Läsning av text blir enklare med SaySo; bl.a. markerar programmet texten efterhand den spelas upp så att du kan fokusera din uppmärksamhet helt på innehållet. Du kan även enkelt omvandla dina textdokument till MP3- eller DAISY-format med hjälp av ”Spara som”-funktionen i SaySo.

Pris 1 850 ex. moms för leverans av programvaran.
Programmet går även att beställa som endast upplåsningskod utan media och box,
Pris 1 750 kr ex.moms, anges då vid beställning.