Connect Braille 40 BT

44 100 kr ex. moms

Connect Braille är en 40 teckens punktdisplay. Du kan mata in text med det ergonomiskt utformade punkttangentbordet. Connect Braille kan anslutas via USB till PC: n eller via Bluetooth till ytterligare tre enheter, som smartphones. De laddningsbara batterierna kan enkelt bytas ut själv. Med endast 900 g och en batteritid på 20 timmar är Connect Braille din pålitliga mobila följeslagare.

Artikelnr: 500140450 Kategori:

Beskrivning

Den enastående punktskärmen

Anslut via USB till en dator och Connect Braille är omedelbart redo att användas. HID-tekniken gör det möjligt att använda Connect Braille utan att behöva installera en programvarudrivrutin. Med användning av HID-teknik (Human Interface Device), sätter HelpTech nya standarder för punktdisplayer. Connect Braille erbjuder också en trådlös Bluetooth-anslutning redo att användas för PC och mobiltelefoner.

Det ergonomiskt placerade punkttangentbordet gör det möjligt att mata in text direkt med Connect Braille. Genom att ha två USB-anslutningar kan du till exempel ansluta ett standardtangentbord till Connect Braille.

Genom att använda den universella drivrutinen för Help Tech stöds Connect Braille av alla större skärmläsare.

Smart åtkomst

Med sitt integrerade trådlösa Bluetooth-gränssnitt erbjuder Connect Braille bekväm åtkomst till olika smarta telefoner. Med Multi Bluetooth-tekniken för anslutning av Braille kan du ansluta till tre enheter samtidigt via Bluetooth, till exempel iPhone, Android-telefon, surfplatta eller bärbar dator. Med en tangenttryckning kan du växla mellan de anslutna enheterna och USB-gränssnittet.

Den perfekta ergonomin

Endast punktcellerna på Handy Tech-punkdisplayer lutar bakåt och är konkavformade. Läsområdet är idealiskt utformat för läsfingret. När du läser på Connect Braille kan punkterna på punkdisplayen röras i ett naturligt avslappnat handläge.

Funktionsöversikt:

  • 40 konkava punktsnitt med cursor routing
  • Integrerat ergonomiskt punkttangentbord
  • HID-teknik – redo att användas utan drivrutinsprogramvara
  • Anslutning via USB eller Bluetooth
  • Multi Bluetooth-teknik – upp till 3 enheter samtidigt
  • Upp till 20 timmars batteritid

Ytterligare information

Dimensioner37.7 × 91.5 × 19.5 cm

Ladda ned

Broschyr Produktblad på svenska.

Titel

Till toppen