iRead Now, inkl program och A3 kamera 10 Mpx.

9 900 kr ex. moms

Kamera och skannerprogram anpassat för synskadade.
Låt vilken text som helst läsas för dig omedelbart.

Mycket snabb läsning
Läsprogrammet Iread omvandlar en dator till läsmaskin. Med iRead Now A3-kamera eller Sceye-kameran, kan du fånga tryckt text inom några sekunder utan att behöva använda en scanner. Bara placera texten som du vill ha läst under kameran och den kommer att läsas för dig.

Fungerar med varje kamera som stöder webbkamera-gränssnitt.

Artikelnr: 500130802 Kategori:

Beskrivning

Läsning

Om du vill ha mer än att bläddra igenom en text efter tecken, ord eller mening. Författare ger sina dokument en struktur för att göra det lättare för läsaren att förstå sammanhanget. Medan du känner igen en text söker iRead redan efter rubriker i texten. Det gör att iRead omedelbart kan skapa en innehållsförteckning. Genom att välja en rubrik från den skapade innehållsförteckningen kan du enkelt hoppa till den valda positionen i texten.

Enkel åtkomst i iRead

Tack vare sökfunktionen i iRead kan du hoppa till ett specifikt ord i den igenkända texten. Överallt i texten kan du ställa in ett bokmärke för enkel återkoppling.
iRead kan importera bilder i olika format. Text i en bild upptäcks och läggs till i dokumentet. Perspektivförvrängningar och feljusteringar korrigeras automatiskt av iRead.

Lätt att använda

Du behöver bara lägga texten du vill ha uppläst i skannern och trycka på en knapp. iRead är utvecklad och optimerad för användning i kombination med skärmläsarprogram. En demoversion av iRead kan laddas ned. Programmet har samma funktioner som ett skarpt program och kan användas under en demotid.

Snygg, platsbesparande och bärbar

iRead kombineras med den snygga, hållbara och platsbesparande Sceye-kameran. Kameran behöver inte en separat strömförsörjning och kan användas med vilken dator som helst via USB-anslutning. Med en vikt på endast 740 g, kan den vikas ihop och förvaras i sitt fodral. Kameran är designad för idealisk användning med en bärbar dator.

Systemkrav:
PC-System / Notebook
1 GHz Pentium eller liknande
minst 500 MB RAM
minst 250 MB ledigt lagringsutrymme på hårddisken
minst 1024×768 skärmupplösning
ledig USB 2.0-port
Operativsystem:
Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8/7
Microsoft Windows Server 2008, 2003

Ladda ned

Nedladdning
iRead programinstallation 

 

 

Handledning på svenska

 

 

Komplett handledning på svenska

Du kanske också gillar …

Titel

Till toppen