MEMOplanner Large

Kalender och planeringsstöd i stort format.

Artikelnr: 543462853

Beskrivning

En enhet att hänga på väggen eller placera på bordet för att ge en tydlig bild över din dag eller vecka.

Du väljer själv hur dina aktiviteter ska visas, antingen i listvy eller tidpelare. Vid tidpelare visas hela eller delar av dagen som upplysta prickar som släcks allteftersom tiden går. Du ser tydligt hur stor del av dagen som gått.

Kalenderytan är uppdelad i två separata områden för att hålla isär olika typer av information. Till exempel skola eller jobb på ena sidan och egna uppgifter på andra sidan. All information kan även läsas upp med talsyntes.

Påminnelser

För att du ska komma ihåg aktiviteter visas de tydligt med bild och text. De kan ha en checklista kopplad till sig och påminnelsen kan vara ett personligt inspelat meddelande. För att snabbt och enkelt lägga in återkommande aktiviteter skapar du mallar med bild, tidsåtgång, checklista och andra uppgifter.

I mobilen

Du kan även installera MEMOplanner i din egen Androidbaserade smartphone. På så sätt får du stöd även när du inte är i hemmet.

Via webben

Webbtjänsten myAbilia.com gör det enkelt för arbetsgivare och stödpersoner att stötta på distans, hjälpa till att lägga upp aktiviteter eller se efter om aktiviteter har utförts och kvitterats.

Licens

Licensen för Memoplanner ger 3 års fria uppdateringar och fri tillgång till myAbilia. När licensen har gått ut kan man inte använda myAbilia och det går inte heller att uppdatera Memoplanner-programmet. Licensen kan förlängas i ytterligare 3 år.

Kontakta oss för offert!

Titel

Till toppen