ZoomText Fusion Pro

19 690 kr ex. moms

Förstoringsprogram med stöd för talsyntes och punktskrift.

Artikelnr: 3002070 Kategorier: ,

Beskrivning

ZoomText Fusion är det ultimata hjälpmedelsverktyget för personer med någon form av synnedsättning. ZoomText Fusion erbjuder det bästa av båda världarna – ZoomText, med dess skärmförstoring och visuella förbättringar för att underlätta att titta på skärmen, förenat med styrkan och hastigheten hos JAWS skärmläsningsfunktionalitet.
Genom att blanda ZoomText och JAWS tillsammans får Fusion flexibelt, högkvalitativt tal via användning av Eloquence samt Vocalizer Expressive, kraftfulla tangentbordskommandon inklusive navigering på webben, samt en bred uppsättning anpassningsmöjligheter.

ZoomText® Fusion kombinerar två av de bästa tillgängliga synhjälpmedelsprogrammen – ZoomText Magnifier/Reader och skärmläsaren JAWS® för Windows – i en enda installationsfil samt en licens.

Om du tidigare har använt ZoomText Magnifier/Reader så kommer du att vara väldigt förtrogen med hur förstoringen fungerar när du kör Fusion. Eftersom all uppläsning av skärmen styrs av JAWS kan du notera skillnader då det gäller hur talet fungerar när du kör Fusion.

 

 

Ladda ned

Snabbstart Fusion 2021

Till toppen