MagniLink PRO

32 000 kr ex. moms

MagniLink PRO är utvecklat med ambitionen att vara det ultimata systemet för alla yrkesverksamma användare, oavsett yrke.

Artikelnr: 105-MLPRO-FHD Kategori:

Beskrivning

Det kompletta systemet

Redan i grundutförande är systemet komplett och har de flesta funktioner som efterfrågas – och resten erbjuds som tillbehör.

MagniLink PRO erbjuder:

  • Överlägsen bild med Full HD 1080p och hela 20x optisk zoom i läs-/avstånds-/spegelläge.
  • Marknadsledande arbetsavstånd – bläddra i pärmar och stora böcker under kameran.
  • Ergonomisk kontrollbox med programmerbara knappar.
  • Mjukvara till PC/Mac – inklusive mjukvarubaserad splitfunktion.
  • Portabilitet – systemet är enkelt att fälla ihop och ta med i den medföljande väskan.

MagniLink PRO kan anpassas individuellt med exempelvis följande tillbehör:

  • Dockningsbart läsbord med bromsar i X/Y-led.
  • Förinstallerat batteri för ökad flexibilitet.
  • TTS mjukvara PC – scannar en hel A4-sida på några sek.
  • TTS mjukvara Mac – som ovan.
  • Splitbox och motordriven avståndskamera som gör det möjligt att växla och dela bilden på skärmen mellan läskamera, avståndskamera och dator (PC/Mac/Chromebook).

Allting får plats

MagniLink PRO har ett marknadsledande arbetsavstånd. Det innebär att du obehindrat kan bläddra i princip vilket material du önskar under kameran, som stora böcker och pärmar – hela tiden med full skärpa.

Anslut till vad som helst

MagniLink PRO kan anslutas till PC, Mac-datorer och Chromebooks – eller direkt till en monitor eller en interaktiva whiteboard. Full valfrihet!

Alltid fantastisk bild

En högkvalitativ kamera med Full HD 1080p i läs-/avstånds-/spegelläge möter alla dina behov och förväntningar. Dessutom har MagniLink PRO en kraftfull 20x optisk zoom och ett flertal egenutvecklade bildförbättrande tekniker. Allt detta gör att du alltid får en kristallklar, skarp och detaljerad bild med en naturlig och djup färgåtergivning, oavsett förstoringsnivå.

Använd överallt

MagniLink PRO är portabel. Det går enkelt och snabbt att fälla upp eller ned systemet och du kan snabbt rensa skrivbordet innan du går hem för dagen. Den medföljande väskan gör systemet enkelt att transportera. Lägg till ett batteri för ännu mer flexibilitet och du kan använda systemet upp till 9 timmar, var du än befinner dig.

Kraftfulla tillbehör

Anpassa din Magnilink PRO efter dina egna behov genom att lägga till ett bekvämt läsbord, TTS-funktion (textuppläsning) och/eller ett batteri för maximal bekvämlighet.

 

Ytterligare funktioner​

​​​​​
Spara allting. 
Spara bilder med läskameran – eller spela in föreläsningar med avståndskamera och se dem igen – när som helst.

Skärm med röstfeedback. Valda funktioner bekräftas med tydlig information på skärmen – du kan alltid vara säker på att du valt rätt funktion.

Använd din egen mjukvara. Den medföljande programvaran MagniLink S är kompatibel med flera andra vanligt förekommande programvaror för tillgänglighet, som t ex ZoomText, SuperNova och iZoom i Windows 7/8/10.

Lägg till dina egna funktioner. Den medföljande kontrollboxen hanterar samtliga funktioner och möjliggör en ergonomiskt riktig sittposition. Två knappar kan programmeras för valfria och ofta använda funktioner/inställningar.

 

Du kanske också gillar …

Titel

Till toppen