MagniLink TAB

37 000 kr ex. moms

MagniLink TAB är ett portabelt läskamerasystem baserat på läsplatta. Det är en komplett lösning med mycket hög prestanda samtidigt som den är enkel att använda, flexibel och portabel – perfekt för dig som är i farten!

Artikelnr: 105-MLTAB Kategori:

Beskrivning

En komplett lösning

Systemet som är baserat på en Microsoft Surface Pro med 12,3” skärm ger användaren en komplett lösning för både analoga och digitala dokument. Enheten passar perfekt för mindre uppgifter såväl som för längre läsning. Använd den som en läskamera med inbyggd OCR eller som en komplett dator med tillgång till allt – vilket ger oändliga möjligheter!

Använd den inbyggda kameran för läsning eller den högkvalitativa externa kameran som fungerar för att se både på avstånd och på nära håll. Läskamerasystemet ger bästa möjliga förutsättning för att läsa, skriva och studera olika objekt.

Anslut och nå hela världen

Med MagniLink TAB ansluter du enkelt till dina nätverk via WiFi och andra praktiska tillbehör via Bluetooth. Internet och andra applikationer nås lätt med ett enda knapptryck – med MagniLink TAB kan du enkelt kommunicera med resten av världen!

Flexibel användning

Läsplattan har en pekskärm med funktionsknappar som är anpassad för personer med synnedsättning. Du styr enheten med fingrarna på skärmen eller ansluter ett Bluetooth-tangentbord och styr med hjälp av snabbkomandon. Läsplattans funktioner kan också anpassas efter användarens induviduella behov. Har du den senaste programvaran installerad på din MagniLink TAB har du dessutom tillgång till ett helt nytt anteckningsverktyg samt en funktion för bildrotering så du kan vrida och vinkla den externa kameran precis som det passar dig, plus mycket mer.

Lyssna på dina texter

Inbyggd OCR och Text-till-tal-funktion ingår i programvaran. Flera olika visningslägen är tillgängliga, vilket ger ökad läshastighet, läsuthållighet och en mer avslappnad läsning. Läs och lyssna på din text samtidigt för bästa möjliga upplevelse!

Absolut mobil

MagniLink TAB är lätt, hopfällbar och väldigt enkel och snabb att starta upp – du kan börja arbeta nästan direkt – vilket gör enheten idealisk för användning i skolmiljö eller varje gång du behöver vara mobil.

MagniLink TAB – det tillgängliga systemet som ger maximala möjligheter!

Du kanske också gillar …

Titel

Till toppen