MagniLink S Premium 2

31 400 kr ex. moms

MagniLink S Premium 2 är läskameran för dig som ställer högsta krav på kvalitet och mobilitet. Med MagniLink S Premium 2 får du överlägsen bildkvalitet, modern teknik och smarta funktioner. Den är också smidig att bära med sig, exempelvis mellan hemmet och skolan eller arbetsplatsen och ansluts enkelt till dator (PC/Mac/Chromebook) eller bildskärm. Du väljer själv de funktioner och tillbehör som passar just dina behov.

Artikelnr: 105-MLS-FHD-2 Kategori:

Beskrivning

Överlägsen bildkvalitet – välj HD eller FHD

MagniLink S Premium 2 är baserad på den senaste tekniken och utmärker sig med en fantastisk färgåtergivning, skärpa och kontrast. Resultatet är en överlägsen bildkvalitet som ger maximal läshastighet och uthållighet. Du kan välja MagniLink S Premium 2 antingen med HD eller Full HD-kamera.

Bildkvalitet HD

60 digitala helbilder/sekund ser till att eftersläpning av skärmen är ett minne blott. Detta, tillsammans med en hög ljusstyrka och kontrast, en högkvalitativ, ljuskänslig kamera, HDMI-anslutning och HD-högupplöst kamera (720p) skapar en lugn och behaglig bild med skarpa kanter.

Bildkvalitet Full HD

MagniLink S Premium 2 med Full HD (1 080p), en bildöverföring på 60 digitala helbilder per sekund, en hög ljusstyrka/kontrast samt en högkvalitativ, ljuskänslig kamera ger en lugn och behaglig bild med skarpa kanter. Helt enkelt en fantastisk bildkvalitet. Med Full HD ser du många fler detaljer i texter samt bilder och du får skarpast möjliga bild i både läs- och avståndsläge. Full HD ger lägre initialförstoring, vilket ger ännu bättre översikt på material som ska läsas. Det är också möjligt att OCR-behandla en hel A4-sida (med tillval TTS Text to Speech).

Enkel och flexibel

MagniLink S Premium 2 är alltid tillgänglig – lätt att sätta upp och redo att användas på några sekunder. Systemet upptar en minimal skrivbordsyta tack vare de infällbara stödbenen, som tillåter att läskameran placeras tätt intill din laptop, på antingen vänster eller höger sida. Passar också utmärkt på mindre skrivbord. Du växlar lätt mellan distans- och läsläge. Vänd bara upp kamerahuvudet och öppna kameralinsen och läskameran blir en avståndskamera på direkten. Användaren behöver aldrig oroa sig för batterinivå eller borttappad laddare eftersom enheten drivs av datorn.

Programvaran ingår

Programvara för användning tillsammans med dator ingår. Programvaran styr läskamerans egenskaper, som exempelvis förstoringsgrad, artificiella färger och ljusstyrka samt ger användaren möjlighet till individuella anpassningar för bästa upplevelse. Smarta egenskaper som ger ökat deltagande – i skolan, på jobbet och hemma! Programvarorna för PC (se MagniLink PCViewer), Mac (se MagniLink MacViewer) och Chromebook (se MagniLink ChromeViewer) har inte exakt samma funktionalitet men alla har unika och innovativa funktioner.

MagniLink S Premium 2 är kompatibel med olika hjälpprogram som exempelvis ZoomText och SuperNova.

TTS (Text to Speech) som ett tillval för PC och Mac

För PC och Mac kan du också välja till TTS (Text To Speech) som ett alternativ. Då kan enheten även omvandla tryckt text till tal. Att få texten uppläst samtidigt som man läser ger ökad läsförståelse och uthållighet i läsandet. Du väljer själv hur du vill att texten ska presenteras; rad för rad, ord för ord, stycke för stycke, bild och ord eller bild och rad. Du kan enkelt följa med i texten på skärmen samtidigt som du lyssnar. Mjukvaran känner av vilket språk som används i texten och anpassar rösten efter det aktuella språket.

Texten kan också sparas och öppnas i ett redigeringsprogram för korrektur eller bearbetning. Upp till en hel A4-sida kan läsas in på en gång och med hjälp av snabbkommandon kan du snabbt och effektivt läsa in flera sidor inom loppet av några sekunder.

 

OCR för Chromebook

Du kan välja till en OCR-funktion, som OCR-behandlar text från en bild, som din Chromebook sedan kan läsa upp högt. För att få tillgång till OCR så krävs en licens som du köper i din MagniLink ChromeViewer-app.

 

Smarta tillbehör

Vi erbjuder ett brett sortiment av unika tillbehör som gör din MagniLink S Premium 2 mer användbar, mer effektiv och till och med smartare! Exempelvis:

  • Smarta dockingsstationer. Med en dockningsstation omvandlas din MagniLink S Premium 2 till ett stationärt system vid behov. Du växlar mellan att ha enheten i dockningsstationen eller fristående på några sekunder. Alla dockningsstationer levereras tillsammans med en extern kontrollpanel. Du kan välja mellan dockningsstation med X/Y-bord, dockningsstation med bordsklämma eller dockningsstation med platta.
  • Högkvalitativa bildskärmar från LVI (18,5″ eller 23″), speciellt utvecklade för användare med nedsatt syn.
  • Inkluderad 2-i-1-väska, stor nog att passa läskameran och en 15,4″ bärbar dator.
  • Motoriserad avståndskamera för situationer där en tvåkameralösning kan behövas.

Du kanske också gillar …

Titel

Till toppen